Samenwerkingen

In samenwerking met diverse partijen biedt Mezzo een aantal producten aan die je kunt gebruiken om de mantelzorgers in jouw gemeente of organisatie extra te waarderen.

bloembollen.com

Deze leverancier van zaden en bloembollen heeft speciaal voor de Dag van de Mantelzorg twee leuke producten samengesteld. Een leuk bedankje voor de mantelzorgers in jouw regio of organisatie!

Meer informatie en bestellen. 

 

 

VVV Cadeaukaart

Overweeg je de VVV Cadeaukaart als waardering te geven? Maak gebruik van deze speciale actie. Nu met gratis envelop, in samenwerking ontworpen met Mezzo voor de Dag van de Mantelzorg, gratis verzendkosten naar één adres en gratis handeling. (Actie geldig t/m 12 oktober). 

Bestel hier de VVV Cadeaukaarten.

 

 

 

apetito trakteert op gratis taart!

ApetitoExclusief voor lidorganisaties van Mezzo stelt apetito 100 slagroomtaarten (10 persoons) t.w.v. € 22,90 beschikbaar.

Zet vrijwilligers of mantelzorgers tijdens deze bijzondere dag extra in het zonnetje door een lekker stukje taart te serveren bij de koffie! Meld je snel aan, want op = op.

Informatie over taart en levering
De taarten worden op 9 november geleverd en zijn 2 dagen houdbaar na bezorging.

Voorwaarden
• Alleen voor lidorganisaties van Mezzo
• Maximaal 1 taart per lidorganisatie 
• De taarten gaan naar de eerste 100 lidorganisaties die zich aanmelden

Samenwerking aptetito
apetito en Mezzo zijn een samenwerking aangegaan. Leden van Mezzo kunnen nu maaltijden van apetito met 10% ledenkorting bestellen. In de nieuwsbrief Intermezzo volgt binnenkort meer informatie.